Σούπερ ήρωες πολεμούν για το καλό στους δρόμους: (Δείτε βίντεο και φωτογραφίες)

Σούπερ ήρωες πολεμούν για το καλό στους δρόμους: (Δείτε βίντεο και φωτογραφίες)

Τέρμα οι παρανομίες και οι κακές πράξεις .Τώρα υπάρχουν οι υπερήρωες για να βάζουν τάξη.

Φορώντας ρούχα υπερηρώων, τουλάχιστον μια ντουζίνα ανθρώπων περιπολούν τα βράδια στους δρόμους του Σαν Ντιέγκο «οπλισμένοι» με κουτιά πρώτων βοηθειών, μέσα επικοινωνίας και μια σειρά από αξεσουάρ αυτοάμυνας.



Η Xtreme Justice League, όπως είναι γνωστοί, έχουν αναλάβει ένα δύσκολο έργο: περιπολούν μέσα στο σκοτάδι, φροντίζουν τους άστεγους, και αν γίνουν μάρτυρες ενός βίαιου περιστατικού επεμβαίνουν προκειμένου να επαναφέρουν την τάξη.



Στόχος τους είναι να «καθαρίσουν» την πόλη από το έγκλημα και όπως λένε «να εξαπλωθεί το καλό μεταξύ των κοινοτήτων».

Κανείς από τους διώκτες του εγκλήματος, δεν διαθέτει...  υπερδυνάμεις, αλλά όλοι ανταποκρίνονται με θέρμη σε κάθε περιστατικό. Έμπνευσή τους φυσικά αποτελούν οι σούπερ ήρωες των κόμικς και αυτό φαίνεται και από τις στολές τις οποίες έχουν επιλέξει να φορούν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE