Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρό το 11χρονο κορίτσι που είχε χαθεί

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρό το 11χρονο κορίτσι που είχε χαθεί

Το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, ενώ η σορός εντοπίστηκε στα βράχια.

Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην αναζήτηση του 11χρονου κοριτσιού που είχε χαθεί στα Χανιά από το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με το ZarpaNews.gr, το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, ενώ η σορός εντοπίστηκε στα βράχια.

Το λιμενικό έχει αποκλείσει τμήμα της παραλίας ενώ έχει αποσαφηνιστεί πώς ακριβώς συνέβη το μοιραίο.

Το κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φύγει από το σπίτι της στην Παρηγοριά Χανίων για μια βόλτα περίπου στις 20:00 της Τρίτης και δεν επέστρεψε ποτέ.

Η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνιση το πρωί της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE