Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρό το 11χρονο κορίτσι που είχε χαθεί

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρό το 11χρονο κορίτσι που είχε χαθεί

Το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, ενώ η σορός εντοπίστηκε στα βράχια.

Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην αναζήτηση του 11χρονου κοριτσιού που είχε χαθεί στα Χανιά από το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με το ZarpaNews.gr, το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, ενώ η σορός εντοπίστηκε στα βράχια.

Το λιμενικό έχει αποκλείσει τμήμα της παραλίας ενώ έχει αποσαφηνιστεί πώς ακριβώς συνέβη το μοιραίο.

Το κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φύγει από το σπίτι της στην Παρηγοριά Χανίων για μια βόλτα περίπου στις 20:00 της Τρίτης και δεν επέστρεψε ποτέ.

Η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνιση το πρωί της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.