Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρό το 11χρονο κορίτσι που είχε χαθεί

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρό το 11χρονο κορίτσι που είχε χαθεί

Το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, ενώ η σορός εντοπίστηκε στα βράχια.

Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην αναζήτηση του 11χρονου κοριτσιού που είχε χαθεί στα Χανιά από το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με το ZarpaNews.gr, το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, ενώ η σορός εντοπίστηκε στα βράχια.

Το λιμενικό έχει αποκλείσει τμήμα της παραλίας ενώ έχει αποσαφηνιστεί πώς ακριβώς συνέβη το μοιραίο.

Το κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φύγει από το σπίτι της στην Παρηγοριά Χανίων για μια βόλτα περίπου στις 20:00 της Τρίτης και δεν επέστρεψε ποτέ.

Η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνιση το πρωί της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974, η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσίευσε βίντεο και μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας ότι η κατοχή μέρους της Κύπρου συνεχίζεται και επαναβεβαιώνοντας τη θέση της για επίλυση του Κυπριακού στη βάση του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.