Νιγηρία: Πλεούμενο με 160 επιβάτες βυθίστηκε -Πάνω από 100 αγνοούνται

Νιγηρία: Πλεούμενο με 160 επιβάτες βυθίστηκε -Πάνω από 100 αγνοούνται

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι αγνοούνται μετά τη βύθιση υπερφορτωμένου πλεούμενου με 160 επιβάτες στον Νίγηρα ποταμό, στη βορειοδυτική Νιγηρία, ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

«Το πλεούμενο μετέφερε περίπου 160 επιβάτες. Έσπασε στα δύο και βυθίστηκε με όλους όσους επέβαιναν σε αυτό», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αξιωματούχος της κομητείας Νγκάσκι, στην Πολιτεία Κεμπί, Αμπντολάχι Μπουχάρι Γουάρα.

 «Η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά μόνο 22 επιζώντες και ένα πτώμα έχουν ανασυρθεί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE