Συνεχίζονται με τρία μαθήματα οι Παγκύπριες Εξετάσεις

Συνεχίζονται με τρία μαθήματα οι Παγκύπριες Εξετάσεις

Συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη, οι Παγκύπριες Εξετάσεις με τη διεξαγωγή της εξέτασης στο μάθημα των Ισπανικών, στις Εικαστικές Εφαρμογές και στα Γερμανικά.

Αύριο Παρασκευή, δεν υπάρχει οποιοδήποτε προγραμματισμένο εξεταζόμενο μάθημα για τις Παγκύπριες Εξετάσεις, ενώ το Σάββατο, 29 Μαΐου, είναι προγραμματισμένο το μάθημα της Λογιστικής .
 
Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας , το Σάββατο, το μάθημα της Λογιστικής ο αριθμός υποψηφίων ανέρχεται στους 1.441 .
 
Στο μεταξύ, όπως δήλωσε την Τετάρτη στο ΚΥΠΕ ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εξετάσεων, Δημήτρης Χανδριώτης, όλα κυλούν ομαλά με τη διεξαγωγή των Παγκύπριων Εξετάσεων, προσθέτοντας, ερωτηθείς σχετικά, ότι είναι διαχειρίσιμη η κατάσταση με τα κρούσματα και τις επαφές.

 Σε ερώτηση πώς προχωρεί η διαδικασία των Παγκύπριων Εξετάσεων, ο κ. Χανδριώτης είπε ότι «προχωρούμε κανονικά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Οι δυτικοί σύμμαχοι του Κιέβου σκοπεύουν να επισημοποιήσουν «εντός δέκα ημερών» τις εγγυήσεις ασφαλείας που θα παρέχουν στην Ουκρανία για να προληφθεί οποιαδήποτε νέα ρωσική επίθεση στη χώρα σε περίπτωση που υπογράψει συμφωνία ειρήνης με τη Μόσχα, δήλωσε στην Ουάσιγκτον ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι (φωτογραφία, επάνω, από το Reuters/Alexander Drago).

BEST OF TOTHEMAONLINE