Συνεχίζονται με τρία μαθήματα οι Παγκύπριες Εξετάσεις

Συνεχίζονται με τρία μαθήματα οι Παγκύπριες Εξετάσεις

Συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη, οι Παγκύπριες Εξετάσεις με τη διεξαγωγή της εξέτασης στο μάθημα των Ισπανικών, στις Εικαστικές Εφαρμογές και στα Γερμανικά.

Αύριο Παρασκευή, δεν υπάρχει οποιοδήποτε προγραμματισμένο εξεταζόμενο μάθημα για τις Παγκύπριες Εξετάσεις, ενώ το Σάββατο, 29 Μαΐου, είναι προγραμματισμένο το μάθημα της Λογιστικής .
 
Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας , το Σάββατο, το μάθημα της Λογιστικής ο αριθμός υποψηφίων ανέρχεται στους 1.441 .
 
Στο μεταξύ, όπως δήλωσε την Τετάρτη στο ΚΥΠΕ ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εξετάσεων, Δημήτρης Χανδριώτης, όλα κυλούν ομαλά με τη διεξαγωγή των Παγκύπριων Εξετάσεων, προσθέτοντας, ερωτηθείς σχετικά, ότι είναι διαχειρίσιμη η κατάσταση με τα κρούσματα και τις επαφές.

 Σε ερώτηση πώς προχωρεί η διαδικασία των Παγκύπριων Εξετάσεων, ο κ. Χανδριώτης είπε ότι «προχωρούμε κανονικά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE