Δέκα καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων κατά Covid

Δέκα καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων κατά Covid

Σε μόλις εννέα καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, περιορίστηκε η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο.

 
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 σήμερα διενεργήθηκαν συνολικά 4.396 έλεγχοι σε παγκύπρια βάση.
 
Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 549 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες, στην Λεμεσό έγινε 1 καταγγελία πολίτη έπειτα από 785 ελέγχους, στη Λάρνακα έγιναν 635 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 1 πολίτης και 1 ιδιοκτήτης υποστατικού, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 4 πολίτες έπειτα από 850 ελέγχους, ενώ στην Αμμόχωστο έγινε μία καταγγελία πολίτη ύστερα από 772 ελέγχους.
 
Στην περιοχή της Μόρφου, η Αστυνομία διενήργησε 395 ελέγχους χωρίς καταγγελίες, ενώ χωρίς καταγγελίες έγιναν 358 έλεγχοι από το Τμήμα Τροχαίας και 52 έλεγχοι από την Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE