Tραγικό: Νεκρός σε τροχαίο 32χρονος πασίγνωστος ηθοποιός

Tραγικό: Νεκρός σε τροχαίο 32χρονος πασίγνωστος ηθοποιός

Έφυγε απο την ζωή σε ηλικίας μόλις 32 ετών ο ηθοποιός Κέβιν Κλαρκ, που σύμφωνα με το Rolling Stone έκανε ποδήλατο στο Σικάγο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον παρέσυρε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια 20χρονη.

Ο Jack Black που πρωταγωνίστησε μαζί του στην ταινία School of Rock που τον έκανε γνωστό έγραψε  «Τραγικά νέα. Ο Κέβιν έφυγε. Πάρα πολύ νωρίς. Ήταν μια θαυμάσια ψυχή. Έχω τόσο ωραίες αναμνήσεις μαζί του. Είμαι συντετριμμένος. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά του και στην κοινότητα του School of Rock»!

 

Διαβάστε την συνέχεια στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.