Η οικογένεια Αγγελόπουλου αποχαιρέτησε τον Κωνσταντίνο

Η οικογένεια Αγγελόπουλου αποχαιρέτησε τον Κωνσταντίνο

Τον ύστατο χαιρετισμό απηύθυνε η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου στον ευπατρίδη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 76 ετών. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του ‘Α κοιμητηρίου Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Η κηδεία έγινε σε οικογενειακό κύκλο με παρόντες επίσης ελάχιστους φίλους, συνεργάτες και επιχειρηματίες, λόγω των μέτρων για την πανδημία. Τη σορό συνόδευσαν τα παιδιά του εκλιπόντος Παναγιώτης και Γιώργος, η σύζυγός του  Γέλη, ο αδελφός του Θεόδωρος Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του Γιάννα.

Ο εκλιπών  επί σειρά ετών αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν με μηχανική υποστήριξη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

κηδεια__2_

Παράκληση της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ». Βέβαια αρκετοί ήταν εκείνοι που έστειλαν και στεφάνι στη μνήμη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

κηδεια__3_
κηδεια__4_
κηδεια__1_

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE