Κλειστές οι λωρίδες από Λάρνακα προς Λευκωσία λόγω της φωτιάς στα Λύμπια

Κλειστές οι λωρίδες από Λάρνακα προς Λευκωσία λόγω της φωτιάς στα Λύμπια

Λόγω φωτιάς, που ξέσπασε στην περιοχή Λυμπιών, επηρεάζεται η ομαλή διακίνηση της τροχαίας κίνησης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας. 

Ως εκ τούτου, οι λωρίδες του αυτοκινητόδρομου, από Λάρνακα προς Λευκωσία, έχουν κλείσει, στην περιοχή της φωτιάς. Η τροχαία κίνηση, διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Λευκωσίας, από την έξοδο Λυμπιών.
 Η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Λάρνακα, διεξάγεται κανονικά. Ωστόσο, λόγω των καπνών, η ορατότητα είναι περιορισμένη, γι’ αυτό καλούνται οι οδηγοί να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.