Η έκκληση μιας πολύτεκνης μάνας στον Πρόεδρο Αναστασιάδη - Ζήτησε αξιοπρέπεια

Η έκκληση μιας πολύτεκνης μάνας στον Πρόεδρο Αναστασιάδη - Ζήτησε αξιοπρέπεια

ια μητέρα που προσπαθεί να δώσει το καλύτερο στα παιδιά της άρπαξε την ευκαιρία και προσέγγισε σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Μακάριο Νοσοκομείο

Η κυρία Κατερίνα Χατζηχριστοδούλου είναι μητέρα ακόμα τεσσάρων παιδιών και αίτημα της δεν είναι τίποτα περισσότερο από το να μπορεί να φροντίζει το 7χρονο αγοράκι με ιδιαιτερότητες.

"Έχω τελειώσει νοσηλευτική αλλά δεν εργάζομαι, αναγκαστικά. Δεν έχουμε κάποιο που να ξέρει να χειριστεί την επιληψία του."

 Αυτό που ζητάει στην ουσία η Κατερίνα είναι μια ειδική ρύθμιση, αφού έτσι και αλλιώς βρίσκεται μαζί του 24 ώρες την ημέρα, παίρνοντας ένα μεγάλο Γολγοθά, όπως και όλες οι μάνες με παρόμοια εμπειρία ζωής.

Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγησή της στην κάμερα του Alpha

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE