ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώνεται η υποβολή των στοιχείων και στρατευσίμων της 2021 ΕΣΣΟ

Ολοκληρώνεται η υποβολή των στοιχείων και στρατευσίμων της 2021 ΕΣΣΟ

Η διαδικασία υποβολής στοιχείων και πιστοποιητικών των στρατεύσιμων της 2021 ΕΣΣΟ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ολοκληρώνεται την ερχόμενη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας, σημειώνοντας ότι με το πέρας της 31ης Μαΐου η πλατφόρμα θα τεθεί αυτόματα εκτός λειτουργίας και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης.


 Διευκρινίζεται ότι, όσοι νεοσύλλεκτοι καταχωρήσουν μέσω της πλατφόρμας του Υπουργείου Άμυνας τις προτιμήσεις και τα ανάλογα πιστοποιητικά, θα πιστωθούν με 10 μόρια. Επιπρόσθετα, με ακόμα 10 μόρια θα πιστωθούν όσοι παρουσιαστούν για εξέταση στις Επαρχιακές υγειονομικές επιτροπές που θα λειτουργούν πριν την κατάταξη τις προκαθοριζόμενες ώρες και ημερομηνίες.
 
«Όσοι στρατεύσιμοι δεν υποβάλουν τα στοιχεία τους μέσω της πλατφόρμας, η επιθυμία τους, δεν θα είναι δυνατό να ληφθεί υπόψη κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής επιλογής και θα τοποθετηθούν σε Μονάδες με γνώμονα αποκλειστικά τις υπηρεσιακές ανάγκες της Εθνικής Φρουράς» αναφέρεται.
 
Επιπρόσθετα, λέει το ΥΠΑΜ, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον τόσο στη διαδικασία για επιλογή των εφέδρων αξιωματικών όσο και για τις Ειδικές Δυνάμεις (Καταδρομείς, ΟΥΚ, Στρατονομία).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top