Χλωμό του Πέδρο για Κολόσσι…

Χλωμό του Πέδρο για Κολόσσι…

Ακόμα δεν γνωστοποιήθηκε η απόφαση του νέου προπονητή Τσορνίγκερ για το μέλλον του Ζοάο Πέδρο, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι είναι περιορισμένες οι πιθανότητες να ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Ο Γερμανός προπονητής, εδώ κι αρκετές μέρες, πριν πει το οριστικό «ναι, έρχομαι», άρχισε να βλέπει αγώνες της ομάδας την περασμένη σεζόν.

ΕΔΩ η συνέχεια

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE