Έσκασε ηχηρός χωρισμός στην ελληνική showbiz- Ξανά single και πολιορκείται η ξανθιά κούκλα

Έσκασε ηχηρός χωρισμός στην ελληνική showbiz- Ξανά single και πολιορκείται η ξανθιά κούκλα

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν οι φήμες πως η Ιωάννα Τούνη δεν βρίσκεται πλέον σε σχέση με τον σύντροφο της, Γιάννη Σιδεράκη.

Οι δύο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι και συζούσαν κάτω από την ίδια στέγη στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο φαίνεται ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Ιωάννα Τούνη πολιορκείται από τον πρώην της, Νώντα Παπαντωνίου.

Τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στην Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις και έτσι μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε».

Η γνωστή influencer δεν αναφέρθηκε στον Γιάννη Σιδεράκη, όμως αποκάλυψε πως είναι ελεύθερη.

«Ελεύθερη είμαι, ελεύθερη πολιορκημένη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE