ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταχωρείται εις βάρος του πατέρα η υπόθεση για την κοκαΐνη στο 5χρονο κοριτσάκι – Ένταλμα σύλληψης και εναντίον της μητέρας

Καταχωρείται εις βάρος του πατέρα η υπόθεση για την κοκαΐνη στο 5χρονο κοριτσάκι – Ένταλμα σύλληψης και εναντίον της μητέρας

Προχωρούν οι διαδικασίες για την σοβαρή υπόθεση 5χρονου κοριτσιού θετικό σε κοκαΐνη στην Λεμεσό, που καταγγέλθηκε στις 25 Μαΐου στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 45χρονος πατέρας οδηγείται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σήμερα Παρασκευή 28 Μαΐου, μετά και την εκπνοή της διήμερης προσωποκράτησης του, όπου θα καταχωρηθεί η υπόθεση εναντίον του, μετά και την μαρτυρία του στους ανακριτές την οποία σας είχαμε αποκαλύψει σε προηγούμενο δημοσίευμα μας.

Την ίδια ώρα η μητέρα του παιδιού συνεχίζει να είναι εξαφανισμένη στο εξωτερικό, καθώς μια ημέρα πριν την καταγγελία της υπόθεσης στην Αστυνομία, πήρε τα παιδιά της και έφυγε. Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με αρμόδια πηγή εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης εναντίον της.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 21 Μαΐου το ζευγάρι αλλοδαπών ζήτησε από συγκεκριμένο χημείο να υποβληθούν τα ανήλικα παιδιά τους ηλικίας 5 ετών σε εξέταση για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών. Από την εργαστηριακή εξέταση διαπιστώθηκε ότι το ένα εκ των ανήλικων τέκνων, ήταν θετικό σε κοκαΐνη.

Πηγή αναφέρει στην ιστοσελίδα μας πως η μητέρα θέλησε να προβούν τα παιδιά της σε έλεγχο για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών λόγω του ότι το ένα παιδί τους δεν αισθανόταν καλά και το είχε υποψιαστεί. Το δεύτερο παιδάκι βγήκε αρνητικό στην εν λόγω εξέταση.

Άμεσα το χημείο ενημέρωσε τους γονείς, προτρέποντάς τους να προβούν σε καταγγελία, κάτι το οποίο έως και τις 24 του μήνα δεν έπραξαν.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top