Το Κυπριακό και η Ανατολική Μεσόγειος μεταξύ των θεμάτων της ατζέντας Τσαβούσογλου στην Αθήνα

Το Κυπριακό και η Ανατολική Μεσόγειος μεταξύ των θεμάτων της ατζέντας Τσαβούσογλου στην Αθήνα

Κυπριακό και Ανατολική Μεσόγειος είναι ανάμεσα στα θέματα που έχει στην ατζέντα του για να συζητήσει με την Αθήνα ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ.

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι τα εφτά ζητήματα που θα συζητήσει ο Τούρκος Υπουργός είναι η ΑΟΖ σε «διαφιλονικούμενες» περιοχές στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, η υφαλοκρηπίδα, τα αποτελέσματα των συνομιλιών για το Κυπριακό, η «υποστήριξη της Ελλάδας σε τρομοκρατικές οργανώσεις», «άσχημες πρακτικές» της Ελλάδας εναντίον μεταναστών και «επαναπροωθήσεις», ζητήματα «τουρκικής» - όπως αναφέρει - μειονότητας στη Δυτική Θράκη και η πρόταση της Τουρκίας για διεθνή διάσκεψη στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE