ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινεί ο πατέρας της 11χρονης στα Χανιά: Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι δίπλα σου

Συγκινεί ο πατέρας της 11χρονης στα Χανιά: Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι δίπλα σου

Τραγική φιγούρα ήταν στην κηδεία της 11χρονης στα Χανιά χθες (27.05) ο πατέρας της, που δεν μπορούσε να πιστέψει το τραγικό τέλος της κόρης του.

«Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου» μονολογούσε μέσα στους λυγμούς του στην κηδεία όπως μεταδίδει το zarpanews.gr.

Ωστόσο η στάση του πατέρα, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνη για το θάνατο της κόρης τους την πρώην σύζυγο του, ανάγκασε την 49χρονη να απομακρυνθεί μαζί με τα δύο ακόμη ανήλικα παιδιά της από το σπίτι τους στην Παρηγοριά Χανίων και να βρίσκεται προσωρινά σε άλλο χώρο.


Η μητέρα πήγε στην κηδεία συνοδεία αστυνομικών και έφτασε στην εκκλησία μόλις δέκα λεπτά πριν από το τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews ο θάνατος της 11χρονης οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από πτώση από μεγάλο ύψος. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος και προσδιορίζεται μεταξύ 22.00-23.00 το βράδυ της Τρίτης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top