ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η CPT Εγκαινίασε τα Νέα Εμπορικά της Γραφεία στην Καρδιά της Λευκωσίας

Η CPT Εγκαινίασε τα Νέα Εμπορικά της Γραφεία στην Καρδιά της Λευκωσίας

Σε λιγότερο από έναν χρόνο δυναμικής παρουσίας στην κυπριακή αγορά, η Cyprus Public Transport συνεχίζει να καινοτομεί.

Την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021, η εταιρεία εγκαινίασε τα νέα εμπορικά της γραφεία, στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λευκωσίας, προχωρώντας σε ένα ακόμα σπουδαίο βήμα προς τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών λεωφορείων στην Κύπρο.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τον πελατοκεντρικό της χαρακτήρα, η CPT αποφάσισε να στεγάσει τα εμπορικά της γραφεία στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα εκεί όπου τα σύγχρονα στοιχεία της πόλης συναντούν το παρελθόν, στα ενετικά τείχη απέναντι από τη νέα Πλατεία Ελευθερίας.

Ο χώρος είναι πλέον ανοιχτός για το κοινό, στο οποίο δίνεται η δυνατότητα να εξοικειωθεί με τις υπηρεσίες λεωφορείων και να έρθει σε μία πρώτη επαφή με την εταιρεία και τους ανθρώπους της. Ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί τον νέο χώρο της Cyprus Public Transport και να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το ποια είναι η εταιρεία, τι έχει προσφέρει μέχρι τώρα και ποια είναι τα πλάνα της για το μέλλον.

Αναφερόμενος στην ημέρα αυτή ως μια ιδιαιτέρως ξεχωριστή μέρα για την CPT, o Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Julio Tironi τόνισε: «Είναι δύσκολο να αλλάξει κανείς τη νοοτροπία μιας ολόκληρης κοινωνίας απέναντι στις δημόσιες συγκοινωνίες, αλλά όλα δείχνουν ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Καλούμε τον κόσμο να επισκεφθεί τα νέα μας εμπορικά γραφεία, για να γνωρίσει τις υπηρεσίες μας, τους ανθρώπους μας, τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που χρησιμοποιούμε και να ενημερωθεί για τα μελλοντικά μας σχέδια». Ευχαρίστησε επίσης το προσωπικό της εταιρείας για τον επαγγελματισμό και τη σκληρή δουλειά του, τα οποία συνέβαλαν στην μέχρι στιγμής πετυχημένη της πορεία.

Τα εγκαίνια των νέων εμπορικών γραφείων της CPT τέλεσε ο υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος, ο οποίος δήλωσε: «Ο νέος αυτός χώρος που ανοίγει τις πόρτες του στο κεντρικότερο σημείο της Λευκωσίας φέρνει τις υπηρεσίες λεωφορείων ακόμα πιο κοντά στον πολίτη. Οι δημόσιες μεταφορές αποτελούν βασική προτεραιότητα του Υπουργείου μας και με τη στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, έχουμε ήδη τροχοδρομήσει σημαντικά έργα υποδομών καθώς επίσης και την εισαγωγή του νέου δικτύου διαδρομών στη Λευκωσία στο προσεχές διάστημα». Η νέα υπηρεσία θα εφαρμόζει καλύτερα το πολυκεντρικό σύστημα επιτρέποντας έτσι τις γρηγορότερες διακινήσεις μεταξύ των περιοχών και θα παρέχει αυξημένη συχνότητα εξυπηρέτησης αλλά και επέκταση των ωραρίων. Επίσης, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι το Υπουργείο θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των πολιτών, στηρίζοντας τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που βελτιώνουν τις δημόσιες μεταφορές.

Η εποχή της βιώσιμης μετακίνησης στην Κύπρο έχει ήδη ξεκινήσει και οι άνθρωποι της Cyprus Public Transport νιώθουν υπερήφανοι που συμβάλλουν στα πλάνα της κυβέρνησης για περαιτέρω βελτιώσεις και αναβάθμιση του τομέα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top