ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδόπουλος: H καθαρή αλλαγή θα έρθει μέσα από τη στήριξη του ΔΗΚΟ

Παπαδόπουλος: H καθαρή αλλαγή θα έρθει μέσα από τη στήριξη του ΔΗΚΟ

Η καθαρή αλλαγή θα έρθει μέσα από τη στήριξη του Δημοκρατικού Κόμματος, δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Νίκολας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας πως όσο πιο ισχυρό είναι το ΔΗΚΟ, «τόσο πιο σίγουρη η καθαρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος και ο λαός μας».

 
Σε δήλωσή ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως «στις 30 Μαΐου, με την ψήφο μας, μπορούμε να αλλάξουμε όσα πληγώνουν την πατρίδα μας και την αξιοπρέπεια μας», προσθέτοντας ότι «μπορούμε να σταματήσουμε τη διαπλοκή και τη διαφθορά της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ. Την αδιαφορία της για την κοινωνία και την οικονομία. Την καταστροφική πολιτική που ακολουθεί στο Κυπριακό». 
 
Καλώντας όλες και όλους να μελετήσουν τις προτάσεις του κόμματος, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως πρόκειται για «προτάσεις συγκεκριμένες και ρεαλιστικές, που δίνουν λύσεις σε σημαντικά προβλήματα». «Τους καλούμε να θυμηθούν τα επιτεύγματα των διακυβερνήσεων του  Σπύρου Κυπριανού και του Τάσσου Παπαδόπουλου. Και σήμερα το ΔΗΚΟ μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να φέρει καλύτερες μέρες για τον λαό μας», είπε.
 
Κάλεσε επίσης τους πολίτες «να συνειδητοποιήσουν, γιατί οι λυσσαλέες επιθέσεις του ΔΗΣΥ αφορούν κυρίως το ΔΗΚΟ» και πρόσθεσε ότι «εμάς φοβούνται και σωστά μας φοβούνται.  Γιατί ξέρουν ότι το ΔΗΚΟ θα απαιτήσει έλεγχο και κάθαρση.  Θα πιέσει για να προχωρήσουν οι υποθέσεις του Συνεργατισμού. Θα αναζητήσει ευθύνες για το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων».
 
«Τους καλούμε να αναλογιστούν ότι τίποτα δεν αλλάζει με την αποχή. Τίποτα δεν αλλάζει με την ψήφο διαμαρτυρίας.  Η καθαρή αλλαγή θα έρθει  μέσα από τη στήριξη του Δημοκρατικού Κόμματος. Μέσα  από την εφαρμογή των προτάσεων μας», είπε.
 
Παράλληλα, απευθυνόμενος σε κάθε Κύπρια και κάθε Κύπριο, ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε «να μας δώσετε δύναμη για να εμποδίσουμε τα σχέδια της Τουρκίας για συνομοσπονδία δύο κρατών».
 
«Για να στηρίξουμε την κοινωνία και την οικονομία. Για να πολεμήσουμε τη διαφθορά και να φέρουμε την κάθαρση», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top