Ώρες αγωνίας για τον 27χρονο Ευγένιο που ελλείπει από το σπίτι του στη Λεμεσό - Μήπως τον έχετε δει;

Ώρες αγωνίας για τον 27χρονο Ευγένιο που ελλείπει από το σπίτι του στη Λεμεσό - Μήπως τον έχετε δει;

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Ευγένιου Ιωάννου, 27 ετών, ο οποίος ελλείπει από την οικία του, στην Ερήμη Λεμεσού, από τη 1μ.μ. χθες, 28 Μαΐου 2021.

Ο ελλείπον περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75μ. περίπου, με κοντά μαλλιά και ελαφρύ μούσι. Κατά την αναχώρησή του φορούσε γκρίζα κοντομάνικη φανέλα, γκρίζα βερμούδα και αθλητικά παπούτσια γκρίζου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25- 805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE