ΕΛΛΑΔΑ: Τον βρήκαν νεκρό από έμφραγμα - Είχε κάνει το εμβόλιο 12 ώρες πριν

ΕΛΛΑΔΑ: Τον βρήκαν νεκρό από έμφραγμα - Είχε κάνει το εμβόλιο 12 ώρες πριν

Πληροφορίες αναφέρουν οτι ο 62χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Στο μικροσκόπιο των ειδικών μπαίνει ο θάνατος ενός 62χρονου από τον Αλμυρό Μαγνησίας, ο οποίος πέθανε χθες, 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού στο κέντρο υγείας της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο 62χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και ειδοποίησε φιλικό του πρόσωπο, το οποίο μάλιστα τον επισκέφθηκε στο σπίτι του, ενώ κατά τη διάρκεια της δεύτερης επίσκεψης, λίγες ώρες αργότερα, τον εντόπισε νεκρό.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής ο 62χρονος έχασε τη ζωή του από έμφραγμα. Συγγενείς του ζητούν να διερευνηθεί αν ο εμβολιασμός του σχετίζεται με τα αίτα που του προκάλεσαν το έμφραγμα. Πληροφορίες του TheNewspaper.gr αναφέρουν οτι ο 62χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Πηγή: TheNewspaper.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

Στη συμφωνία που θα διαλαμβάνει την παρουσία γαλλικών δυνάμεων σε κυπριακό έδαφος για ανθρωπιστικούς σκοπούς αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επεσήμανε ότι η Γαλλία είναι το κράτος μέλος της ΕΕ με το οποίο η Κύπρος έχει την πιο ισχυρή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE