Χωρίς νερό η Δυτική Λεμεσός και το παραλιακό μέτωπο - Πως προκλήθηκε η βλάβη στον κεντρικό αγωγό

Χωρίς νερό η Δυτική Λεμεσός και το παραλιακό μέτωπο - Πως προκλήθηκε η βλάβη στον κεντρικό αγωγό

Διακοπή στην παροχή νερού άρδευσης στη Δυτική Λεμεσό και το παραλιακό μέτωπο Λεμεσού λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό ανακυκλωμένου νερού στην Παρεκκλησιά

 

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ) ανακοινώνει τη διακοπή παροχής νερού άρδευσης, λόγω μεγάλης βλάβης στον κεντρικό αγωγό ανακυκλωμένου νερού στην Παρεκκλησιά, που προκλήθηκε από εργασίες εργολάβου άλλης Υπηρεσίας Κοινής Ωφελείας.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από την διακοπή είναι η Δυτική Λεμεσός και όλο το Παραλιακό μέτωπο.

Παρακαλούνται οι αρδευτές όπως περιοριστούν στις ελάχιστες αναγκαίες ποσότητες για άρδευση μέχρι την επιδιόρθωση της βλάβης η οποία, λόγω της σοβαρότητας της, αναμένεται να αποκατασταθεί προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Το ΤΑΥ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε, όπου είναι εφικτό, να συμπληρωθεί η παροχή νερού από άλλες διαθέσιμες πηγές.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και απολογούμαστε για την ταλαιπωρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE