Χωρίς νερό η Δυτική Λεμεσός και το παραλιακό μέτωπο - Πως προκλήθηκε η βλάβη στον κεντρικό αγωγό

Χωρίς νερό η Δυτική Λεμεσός και το παραλιακό μέτωπο - Πως προκλήθηκε η βλάβη στον κεντρικό αγωγό

Διακοπή στην παροχή νερού άρδευσης στη Δυτική Λεμεσό και το παραλιακό μέτωπο Λεμεσού λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό ανακυκλωμένου νερού στην Παρεκκλησιά

 

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ) ανακοινώνει τη διακοπή παροχής νερού άρδευσης, λόγω μεγάλης βλάβης στον κεντρικό αγωγό ανακυκλωμένου νερού στην Παρεκκλησιά, που προκλήθηκε από εργασίες εργολάβου άλλης Υπηρεσίας Κοινής Ωφελείας.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από την διακοπή είναι η Δυτική Λεμεσός και όλο το Παραλιακό μέτωπο.

Παρακαλούνται οι αρδευτές όπως περιοριστούν στις ελάχιστες αναγκαίες ποσότητες για άρδευση μέχρι την επιδιόρθωση της βλάβης η οποία, λόγω της σοβαρότητας της, αναμένεται να αποκατασταθεί προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Το ΤΑΥ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε, όπου είναι εφικτό, να συμπληρωθεί η παροχή νερού από άλλες διαθέσιμες πηγές.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και απολογούμαστε για την ταλαιπωρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE