Χωρίς νερό η Δυτική Λεμεσός και το παραλιακό μέτωπο - Πως προκλήθηκε η βλάβη στον κεντρικό αγωγό

Χωρίς νερό η Δυτική Λεμεσός και το παραλιακό μέτωπο - Πως προκλήθηκε η βλάβη στον κεντρικό αγωγό

Διακοπή στην παροχή νερού άρδευσης στη Δυτική Λεμεσό και το παραλιακό μέτωπο Λεμεσού λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό ανακυκλωμένου νερού στην Παρεκκλησιά

 

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ) ανακοινώνει τη διακοπή παροχής νερού άρδευσης, λόγω μεγάλης βλάβης στον κεντρικό αγωγό ανακυκλωμένου νερού στην Παρεκκλησιά, που προκλήθηκε από εργασίες εργολάβου άλλης Υπηρεσίας Κοινής Ωφελείας.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από την διακοπή είναι η Δυτική Λεμεσός και όλο το Παραλιακό μέτωπο.

Παρακαλούνται οι αρδευτές όπως περιοριστούν στις ελάχιστες αναγκαίες ποσότητες για άρδευση μέχρι την επιδιόρθωση της βλάβης η οποία, λόγω της σοβαρότητας της, αναμένεται να αποκατασταθεί προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Το ΤΑΥ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε, όπου είναι εφικτό, να συμπληρωθεί η παροχή νερού από άλλες διαθέσιμες πηγές.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και απολογούμαστε για την ταλαιπωρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.