Θρήνος στο ΝΒΑ – Πέθανε ο Μαρκ Ίτον

Θρήνος στο ΝΒΑ – Πέθανε ο Μαρκ Ίτον

«Έφυγε» σε ηλικία 64 ετών μια «μεγάλη» μορφή των Γιούτα Τζαζ, ο «γίγαντας» Μαρκ Ίτον.

 

Σοκαρισμένος ο «μαγικός» κόσμος του ΝΒΑ, από την είδηση του θανάτου του Μαρκ Ίτον. Ο παλαίμαχος «γίγαντας» των Γιούτα Τζαζ πέθανε σε ηλικία 64ων ετών, με τα αίτια του θανάτου να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο πανύψηλος σέντερ (2.24μ.) αγωνίστηκε στους Τζαζ από το 1982 μέχρι το 1993, έχοντας σε 875 συμμετοχές 6 πόντους, 7.9 ριμπάουντ και 3.5 μπλοκ κατά μέσο όρο.

Το 1989 έλαβε μέρος στο All Star Game, ενώ δύο φορές αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος (1985 και 1989).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE