Συνελήφθη 72χρονος που «πετούσε» με 188 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Συνελήφθη 72χρονος που «πετούσε» με 188 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Γύρω στις 7 χθες το απόγευμα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών  Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, παρά την Κόσιη, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 72χρονος.  

Ο 72χρονος, ο οποίος οδηγούσε με ταχύτητα 188 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αύριο ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE