Συνελήφθη 72χρονος που «πετούσε» με 188 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Συνελήφθη 72χρονος που «πετούσε» με 188 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Γύρω στις 7 χθες το απόγευμα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών  Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, παρά την Κόσιη, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 72χρονος.  

Ο 72χρονος, ο οποίος οδηγούσε με ταχύτητα 188 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αύριο ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE