Πρώτο κόμμα... οι παραλίες - Ήλιο, θάλασσα και ξεκούραση επέλεξαν οι Κύπριοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρώτο κόμμα... οι παραλίες - Ήλιο, θάλασσα και ξεκούραση επέλεξαν οι Κύπριοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η προδιαγραφόμενη μεγάλη αποχή μερίδας του εκλογικού σώματος αποτυπώνεται και από τις εικόνες που φθάνουν από τις κατά τόπους παραλίες του νησιού μας. 

Λίγο η 'κούραση' και απαξίωση του θεσμού από τους συμπατριώτες μας και λίγο ο υδράργυρος που βρίσκεται στα ύψη ώθησαν τους Κύπριους να αναζητήσουν σταγόνες δροσιάς, ξεκούρασης και ξενοιασιάς σε θάλασσες και παραλίες. 

Το ThemaOnline 'βόλταρε' σε διάφορες εξ'αυτών, που βρίσκονται κατά κύριο λόγο στις επαρχίες Λεμεσού αλλά και ελεύθερης Αμμοχώστου εξασφαλίζοντας φωτογραφικό υλικό που μαρτυρά του λόγου το αληθές. 

Δείτε ιδίοις όμμασοι το αδιαχώρητο που επικράτησε και... 'δείχνει' πρώτο κόμμα τις παραλίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE