Αυτός είναι ο 17χρονος που χτύπησε και βίασε μια 91χρονη

Αυτός είναι ο 17χρονος που χτύπησε και βίασε μια 91χρονη

Ποινή κάθειρξης 12 ετών επέβαλε δικαστήριο στο Εδιμβούργο στον 18χρονο σήμερα Kriss Strachan, ο οποίος επιτέθηκε σε ηλικιωμένη, τη χτύπησε και στη συνέχεια τη βίασε.

Σύμφωνα με τη Mirror ο 17χρονος τότε νεαρός εισέβαλε στο σπίτι της ανυπεράσπιστης γυναίκας και της επιτέθηκε.

«Η μητέρα μου εύχεται να πεθάνει μετά από αυτό το περιστατικό», είπε η κόρη της ηλικιωμένης κατά τη διάρκεια της δίκης.

Η επίθεση έλαβε χώρα στο Lanarkshire, τον περασμένο Ιούλιο.

Η 91χρονη γυναίκα αντιστάθηκε όταν ο Strachan τη χτύπησε και άρχισε να τη βιάζει. Ωστόσο εκείνος την απείλησε ότι θα την σκοτώσει.

Ο νεαρός, που θα περάσει τα επόμενα 12 χρόνια της ζωής του στη φυλακή, ομολόγησε την πράξη στη μητέρα του, η οποία και ενημέρωσε τις αρχές.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE