Ψήφισε και απόλαυσε το μαχαλεπί της η Θεοχάρους – Το στιγμιότυπο από την καντίνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ψήφισε και απόλαυσε το μαχαλεπί της η Θεοχάρους – Το στιγμιότυπο από την καντίνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στις κάλπες σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος σήμερα Κυριακή 30 Μαΐου για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αλλά και να καλέσουν τον κόσμο να σπεύσει στις κάλπες.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους μετέβη στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου όπου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα. Εκεί όπως και σε κάθε εκλογές όπως ανάφερε σε ανάρτηση της, η υπεύθυνη του κυλικείου της ετοίμασε ένα νόστιμο και δροσερό μαχαλεπί,

Συγκεκριμένα στην φωτογραφία της έγραψε: «Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση η καλή μου η Παναγιώτα που έχει το κυλικείο του σχολείου, με κερνάει μαχαλεπί. Σκέτη πρόκληση!»

Δείτε την ανάρτηση της εδώ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE