ΕΛΛΑΔΑ: Μαφιόζικη εκτέλεση με 8 σφαίρες σε καφενείο- Νεκρός σεσημασμένος κακοποιός

ΕΛΛΑΔΑ: Μαφιόζικη εκτέλεση με 8 σφαίρες σε καφενείο- Νεκρός σεσημασμένος κακοποιός

Αναζητείται ο δράστης που διέφυγε μετά την αιματηρή επίθεση - Το θύμα είναι 34χρονος σεσημασμένος κακοποιός με εμπλοκή σε υποθέσεις ναρκωτικών - Στο παρελθόν είχαν γίνει απόπειρες δολοφονίας του

Άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε στα Σεπόλια, στην οδό Δυρραχίου 30, όταν ένοπλος εισέβαλε σε καφενείο, πυροβόλησε στο κεφάλι θαμώνα και τον σκότωσε.

Πληροφορίες του ρεπορτάζ κάνουν λόγο για μαφιόζικο χτύπημα, συγκεκριμένα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών που δρουν στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία, το θύμα, που δέχθηκε οκτώ σφαίρες, ήταν 34 ετών, σεσημασμένος κακοποιός. Πρόκειται για τον Αριστείδη Παππά, με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο.

Στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα είχε φυλακιστεί, ενώ είχαν σημειωθεί τρεις απόπειρες δολοφονίας του.

Είχε δεχθεί πάλι επίθεση τον περασμένο Φεβρουάριο στην Πλατεία Αττικής και οι δράστες, που δεν τον πέτυχαν, είχαν αφήσει το πιστόλι σε ταξί με το οποίο διέφυγαν.

Τα λόγια της μητέρας του

Συγκλονίζει η μητέρα του Αριστείδη Παππά που έκλαιγε και φώναζε: «Άρη μου, σε έφαγαν οι Αλβανοί».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.