Στην Αθήνα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, θα έχει συναντήσεις με Μητσοτάκη και Δένδια

Στην Αθήνα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, θα έχει συναντήσεις με Μητσοτάκη και Δένδια

Αρχίζει σήμερα το επίσημο σκέλος της επίσκεψης του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Ελλάδα.


Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στις 10:15, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια σε σχήμα περιορισμένης σύνθεσης ενώ θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες.

Οι δηλώσεις στον Τύπο αναμένεται να λάβουν χώρα γύρω στις 13.15.

Σημειώνεται ότι χθες, με ανακοίνωσή του το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, αντέδρασε στις αναφορές Τσαβούσογλου περί τουρκικής μειονότητας στη Θράκη χαρακτηρίζοντάς τις «διαστρέβλωση της πραγματικότητας» και καλώντας την Τουρκία να σεβαστεί τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE