ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραλίγο φόνος στη Λευκωσία: Του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και του είπε θα τον σκοτώσει! Απίστευτος ο λόγος

Παραλίγο φόνος στη Λευκωσία: Του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και του είπε θα τον σκοτώσει! Απίστευτος ο λόγος

Το χάρο με τα μάτια του είδε κυριολεκτικά κάτοικος Λευκωσίας, αφού άγνωστο πρόσωπο μετά από παρατήρηση του παραπονούμενου , τον πλησίασε με άγριες διαθέσεις και κρατώντας μαχαίρι, απειλώντας να τον σκοτώσει!

Επίθεση με μαχαίρι δέκτηκε ένας οδηγός, ο οποίος νωρίτερα είχε προβεί σε παρατήρηση προς άλλο οδηγό γιατί το όχημά του κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, που μίλησε στο ΚΥΠΕ, γύρω στις 10.30 χθες βράδυ καταγγέλθηκε από οδηγό ότι γύρω στις 6.30 το απόγευμα, ενώ προσπαθούσε να εισέλθει σε κύριο δρόμο με το αυτοκίνητό του από πάροδο στο Γέρι, πλευρίστηκε από όχημα ο οδηγός του οποίου εκινείτο με ιλλιγιώδη ταχύτητα στην αντίθετη κατεύθυνση.

Ο παραπονούμενος έκανε παρατήρηση στον οδηγό και συνέχισε την πορεία του προς το σπίτι της μητέρας του. Οταν στάθμευσε εκεί και πριν προλάβει να εξέλθει του οχήματός του, είδε τον οδηγό του δεύτερου οχήματος να τον πλησιάζει κρατώντας μαχαίρι με λεπίδα 35-40 εκατοστών.

Σύμφωνα με τη καταγγελία, ο ύποπτος έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του παραπονούμενου και του είπε ότι θα τον σκοτώσει και στη συνέχεια τον κτύπησε με τη γροθιά του, ενώ προσπάθησε να τον κτυπήσει και με το μαχαίρι.

Ο παραπονούμενος κατάφερε να διαφύγει και στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου μετέβη διαπιστώθηκαν εκδορές και εκχυμώσεις.

Η Αστυνομία αναζητεί το δράστη.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονται



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top