Η Τράπεζα Κύπρου δίπλα στους φοιτητές για παροχή επαγγελματικής εμπειρίας

Η Τράπεζα Κύπρου δίπλα στους φοιτητές για παροχή επαγγελματικής εμπειρίας

Συμμετέχει στο έργο «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας».

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, η Τράπεζα Κύπρου, συνεργάζεται με τα «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας», δίνοντας την ευκαιρία σε φοιτητές να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, ως μέρος του προγράμματος των σπουδών τους.

Η Τράπεζα Κύπρου, στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τα Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων, με συντονιστικό ίδρυμα το Πανεπιστήμιο Κύπρου και την παραχώρηση 7 θέσεων, για τους μήνες Ιούνιο/Ιούλιο.

Τα Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας, λειτουργούν στο πλαίσιο του ομώνυμου Έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βασικός σκοπός των Γραφείων Διασύνδεσης είναι η τοποθέτηση φοιτητών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, ως μέρος του προγράμματος σπουδών τους, με σκοπό την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας.

Οι φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τις θέσεις που παρέχει η Τράπεζα Κύπρου στο δίκτυο των Γραφείων Διασύνδεσης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, https://2beconnected.ucy.ac.cy/2BC/.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE