Η Τράπεζα Κύπρου δίπλα στους φοιτητές για παροχή επαγγελματικής εμπειρίας

Η Τράπεζα Κύπρου δίπλα στους φοιτητές για παροχή επαγγελματικής εμπειρίας

Συμμετέχει στο έργο «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας».

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, η Τράπεζα Κύπρου, συνεργάζεται με τα «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας», δίνοντας την ευκαιρία σε φοιτητές να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, ως μέρος του προγράμματος των σπουδών τους.

Η Τράπεζα Κύπρου, στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τα Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων, με συντονιστικό ίδρυμα το Πανεπιστήμιο Κύπρου και την παραχώρηση 7 θέσεων, για τους μήνες Ιούνιο/Ιούλιο.

Τα Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας, λειτουργούν στο πλαίσιο του ομώνυμου Έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βασικός σκοπός των Γραφείων Διασύνδεσης είναι η τοποθέτηση φοιτητών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, ως μέρος του προγράμματος σπουδών τους, με σκοπό την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας.

Οι φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τις θέσεις που παρέχει η Τράπεζα Κύπρου στο δίκτυο των Γραφείων Διασύνδεσης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, https://2beconnected.ucy.ac.cy/2BC/.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE