Πρόεδρος του ΕΛΑΜ: «Θα ανταποκριθούμε σε αυτά που περιμένει ο κόσμος»

Πρόεδρος του ΕΛΑΜ: «Θα ανταποκριθούμε σε αυτά που περιμένει ο κόσμος»

Την υπόσχεση ότι το ΕΛΑΜ θα ανταποκριθεί σε αυτά που περιμένει ο κόσμος από αυτό, έδωσε ο Προέδρός του Χρίστος Χρίστου.


Η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρά ζητήματα «και εμείς σαν Βουλευτές στο νέο κοινοβούλιο καλούμαστε να δώσουμε λύσεις», είπε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, σε δηλώσεις του εισερχόμενος στο Συνεδριακό για την Ανακήρυξη των νέων Βουλευτών.
 
«Η υπόσχεση είναι πως θα ανταποκριθούμε σε αυτά που περιμένει ο κόσμος από το ΕΛΑΜ. Καλή συνέχεια. Να είστε καλά», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE