Πρόεδρος του ΕΛΑΜ: «Θα ανταποκριθούμε σε αυτά που περιμένει ο κόσμος»

Πρόεδρος του ΕΛΑΜ: «Θα ανταποκριθούμε σε αυτά που περιμένει ο κόσμος»

Την υπόσχεση ότι το ΕΛΑΜ θα ανταποκριθεί σε αυτά που περιμένει ο κόσμος από αυτό, έδωσε ο Προέδρός του Χρίστος Χρίστου.


Η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρά ζητήματα «και εμείς σαν Βουλευτές στο νέο κοινοβούλιο καλούμαστε να δώσουμε λύσεις», είπε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, σε δηλώσεις του εισερχόμενος στο Συνεδριακό για την Ανακήρυξη των νέων Βουλευτών.
 
«Η υπόσχεση είναι πως θα ανταποκριθούμε σε αυτά που περιμένει ο κόσμος από το ΕΛΑΜ. Καλή συνέχεια. Να είστε καλά», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE