Τα προβλήματα δεν λύνονται με το ξενύχτι, αλλά με τον ύπνο: Δείτε γιατί

Τα προβλήματα δεν λύνονται με το ξενύχτι, αλλά με τον ύπνο: Δείτε γιατί

Δεν χρειάζονται μαραθώνιοι αϋπνίας για να βρούμε λύση στα προβλήματά μας, επισημαίνει καθηγητής Ψυχιατρικής από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και εξηγεί γιατί ο ύπνος παραμένει ο πλέον σημαντικός σύμμαχος.

«Κοιμήσου εσύ και η τύχη σου δουλεύει» ισχυρίζεται μια θυμόσοφη ρήση την οποία φαίνεται να υιοθετούν και οι επιστήμονες από το Χάρβαρντ.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE