Περιοδεία Υφυπουργείου Τουρισμού σε βασικές τουριστικές αγορές

Περιοδεία Υφυπουργείου Τουρισμού σε βασικές τουριστικές αγορές

Στο Λονδίνο και τη Μόσχα θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες αντιπροσωπεία του Υφυπουργείου Τουρισμού, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο, για την πραγματοποίηση επαφών σχετικά με την επανεκκίνηση του τουρισμού.

Στα πλαίσια των επαφών, θα γίνει επεξήγηση της υφιστάμενης επιδημιολογικής εικόνας της Κύπρου και του εμβολιαστικού της προγράμματος, ενώ παράλληλα θα εξεταστούν τρόποι άμεσης επίλυσης των όποιων εκκρεμοτήτων συνεχίζουν να υπάρχουν, σχετικά με την κάθοδο στην Κύπρο τουριστών από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Ρωσία. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στα πρωτόκολλα εισόδου στη χώρα, τα οποία έχουν ετοιμαστεί εδώ και αρκετό διάστημα, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και ασφάλεια προς τους ταξιδιώτες, τους οργανωτές ταξιδίων, τις αεροπορικές εταιρείες και όλους τους άλλους εμπλεκόμενους του τομέα.

Σημειώνεται ότι στο ενδιάμεσο της περιοδείας του, ο Υφυπουργός Τουρισμού θα μεταβεί στη Αθήνα, όπου θα λάβει μέρος σε σύνοδο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO). Στα πλαίσια της εν λόγω συνόδου, ο κ. Υφυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με ομολόγους του τρόπους αντιμετώπισης των μεγάλων προκλήσεων που επέφερε η πανδημία στον τουριστικό τομέα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Στο Κυπριακό και τους άλλους παράγοντες που επηρεάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην καθημερινότητα των πολιτών αναφέρθηκε σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή την επέτειο ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE