Καταγγέλθηκαν 6 πολίτες από την Αστυνομία για παραβίαση μέτρων κατά COVID-19

Καταγγέλθηκαν 6 πολίτες από την Αστυνομία για παραβίαση μέτρων κατά COVID-19

Στην καταγγελία 6 πολιτών προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, στο πλαίσιο 3.516 ελέγχων, παγκύπρια.

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ στη Λευκωσία έγιναν 546 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 άτομα, ενώ στη Λεμεσό η Αστυνομία έκανε 562 ελέγχους, χωρίς καταγγελία.
 
Στη Λάρνακα έγιναν 426 έλεγχοι, χωρίς καταγγελίες, ενώ Πάφο διενεργήθηκαν 613 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πολίτης.
 
Στην Αμμόχωστο έγιναν 526 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 άτομα. Στη Μόρφου η Αστυνομία διενήργησε 355 ελέγχους, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.
 
Η Τροχαία έκανε 488 ελέγχους, ενώ Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 58 ελέγχους χωρίς να γίνει κάποια καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα είπαν ΠτΔ και βασιλιάς της Ιορδανίας - Στο επίκεντρο ο ρόλος των δύο χωρών για σταθερότητα στην περιοχή

Τα είπαν ΠτΔ και βασιλιάς της Ιορδανίας - Στο επίκεντρο ο ρόλος των δύο χωρών για σταθερότητα στην περιοχή

Διμερή συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο περιθώριο της Συνόδου για τη Γάζα που πραγματοποιείται στο Σαρμ ελ Σέιχ.

BEST OF TOTHEMAONLINE