ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Γυναίκα ήταν για διακοπές στην Λάρνακα και εξαφανίστηκε - Μήπως την έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Γυναίκα ήταν για διακοπές στην Λάρνακα και εξαφανίστηκε - Μήπως την έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Ekaterina Romanova, 56 ετών, από τη Ρωσία, της οποίας έχουν χαθεί τα ίχνη από τις 29/5/2021, όπου ήταν προγραμματισμένη η αναχώρηση της από την Κύπρο.

Η 56χρονη, η οποία βρισκόταν για διακοπές στη Λάρνακα, περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου, με κοντά μαύρα μαλλιά και την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε άσπρο μακρύ παντελόνι και μαύρη μπλούζα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE