ΚΡΗΤΗ: Τον βρήκαν απαγχονισμένο μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο

ΚΡΗΤΗ: Τον βρήκαν απαγχονισμένο μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο

Τραγωδία σημειώθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Ένας νεαρός άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε χώρο προσωρινής κράτησης από αστυνομικούς, λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 35χρονος βρισκόταν μόνος στον χώρο κράτησης και χρησιμοποίησε μία κουβέρτα για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός προέβη στο απονενοημένο διάβημα, και μάλιστα μέσα στο αστυνομικό μέγαρο, προσθέτοντας ακόμα ένα τέτοιο περιστατικό στη μακρά λίστα αυτοκτονιών στην Κρήτη.

Πηγή: ekriti.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE