Έδειξαν την ανθρωπιά τους οι Παραλιμνίτες - Η τεράστια ανταπόκριση έβγαλε νοκ ουτ τις παραγγελίες για στήριξη

Έδειξαν την ανθρωπιά τους οι Παραλιμνίτες - Η τεράστια ανταπόκριση έβγαλε νοκ ουτ τις παραγγελίες για στήριξη

Μπορεί η Κύπρος μας να πέρασε ένα περίεργο χρόνο, όμως οι άνθρωποι της παραμένουν το ίδιο ανθρώπινοι όταν πρόκειται να δώσουν ένα χέρι βοηθείας στον συνάνθρωπο τους.

Ο κόσμος της Επαρχίας Αμμοχώστου για ακόμα μια φορά απόδειξε το φιλανθρωπικό του φιλότιμο. Μια εκδήλωση για το Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντικής Προσφοράς , ΚΕΠΑ 'Αγιος Χριστόφορος,  προκάλεσε τεράστια ανταπόκριση με αποτέλεσμα να προβούν σε ανακοίνωση οτι: δεν μπορεί να δεχτεί άλλες παραγγελίες φαγητού για την σημερινή του εκστρατεία.

Συγκεκριμένα κάλεσε τον κόσμο να παραγγείλει φαγητό (δείπνο) για το βράδυ της Τρίτης από την ταβέρνα Καμασιάς, καθώς τα καθαρά έσοδα θα δίνονταν στο ΚΕΠΑ για ενίσχυση της προσπάθειας του. 

Η ανταπόκρση του κόσμου ήταν τεράστια και όπως αναφέρει και η ανακοίνωση, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά.

 

Η ανακοίνωση των προηγούμενων ημερών:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE