Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης – Επιχείρησε να πέσει από το ίδιο σημείο

Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης – Επιχείρησε να πέσει από το ίδιο σημείο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 11χρονης στα Χανιά, με την υπόθεση ωστόσο να μην έχει διαλευκανθεί ακόμη.

Την ίδια ώρα, οι γονείς του άτυχου παιδιού δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το κοριτσάκι τους δεν είναι πια στη ζωή.

Μάλιστα, ο πατέρας της 11χρονης που φέρεται να είχε παραβατική συμπεριφορά στο παρελθόν, μεταφέρθηκε σήμερα με εντολή εισαγγελέα στο ψυχιατρείο Χανίων προκειμένου να εξεταστεί, αφού φέρεται να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την κηδεία του παιδιού του.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο άνδρας επισκέφτηκε χθες το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του άτυχου παιδιού και επιχείρησε να πέσει από το ίδιο σημείο, όμως ένας φίλος που ήταν μαζί του τον συγκράτησε.

Ζητά την επιμέλεια των άλλων δύο παιδιών
Την ίδια ώρα, οι γονείς του κοριτσιού βρίσκονται σε «διαμάχη» για την επιμέλεια των άλλων δύο παιδιών τους.

Ο πατέρας κατέθεσε μήνυση κατά της εν διαστάσει συζύγου του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και αναμένεται να ζητήσει την επιμέλεια των άλλων δύο παιδιών του.

Ο δικηγόρος του πατέρα, μιλώντας στην εκπομπή του Star, ανέφερε ότι η μητέρα της Ιωάννας δεν ενημέρωσε έγκαιρα τόσο τον πατέρα όσο και τις αρμόδιες αρχές για την εξαφάνιση του παιδιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE