Υποψήφιος για την προεδρία της Βουλής ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου – «Θα συζητήσουμε με όλους εκτός…»

Υποψήφιος για την προεδρία της Βουλής ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου – «Θα συζητήσουμε με όλους εκτός…»

Το 2016 αρνήθηκε τη θέση του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων σήμερα προτίθεται να υποβάλει υποψηφιότητα.

Μετά τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου και ο πρόεδρος του Κινήματος, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου θα διεκδικήσει την προεδρία της Βουλής. Η απόφαση λήφθηκε από την Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών σε συνεδρία της το βράδυ της Τρίτης.


Σύμφωνα πληροφορίες η απόφαση του Κινήματος χθες βράδυ είναι ομάδα μελών της Πολιτική Επιτροπή των Οικολόγων να συζητήσουν και να διαχειριστούν διαβουλεύσεις επί του θέματος.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για τυχόν συνεργασίες με άλλα κόμματα.


Σε επικοινωνία του Themaonline με τον κύριο Θεοπέμπτου μας επιβεβαίωσε την είδηση ενώ ήταν ξεκάθαρος ότι «Θα συζητήσουμε με όλους εκτός με την ΕΔΕΚ και το ΕΛΑΜ και αυτό είναι τελεσίδικο»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Αναβαθμίζοντας τις διμερείς σχέσεις σε Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία, οι σχέσεις Κύπρου-Ινδίας μπορούν να περάσουν από τη συνεργασία στη συνδημιουργία, για κοινή ευημερία, ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, σε δηλώσεις του, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, Hyderabad House, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE