Είναι Covid-19 ή εποχική αλλεργία; Τα συμπτώματα που δίνουν την απάντηση

Είναι Covid-19 ή εποχική αλλεργία; Τα συμπτώματα που δίνουν την απάντηση

Τα συμπτώματα των εποχικών αλλεργιών κατά την περίοδο της πανδημίας Covid -19, ενδέχεται να δημιουργήσουν σύγχυση και προβλήματα, δεδομένου ότι ορισμένα από αυτά είναι κοινά και για τις δύο καταστάσεις.

«Εκδηλώσεις όπως συμφόρηση, πονόλαιμος και απώλεια όσφρησης είναι κοινές τόσο στις εποχιακές αλλεργίες όσο και στην COVID-19», αναφέρει ο Δρ Jonathan Matz, αλλεργιολόγος και ανοσολόγος στο LifeBridge Health στο Μέριλαντ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE