Είναι Covid-19 ή εποχική αλλεργία; Τα συμπτώματα που δίνουν την απάντηση

Είναι Covid-19 ή εποχική αλλεργία; Τα συμπτώματα που δίνουν την απάντηση

Τα συμπτώματα των εποχικών αλλεργιών κατά την περίοδο της πανδημίας Covid -19, ενδέχεται να δημιουργήσουν σύγχυση και προβλήματα, δεδομένου ότι ορισμένα από αυτά είναι κοινά και για τις δύο καταστάσεις.

«Εκδηλώσεις όπως συμφόρηση, πονόλαιμος και απώλεια όσφρησης είναι κοινές τόσο στις εποχιακές αλλεργίες όσο και στην COVID-19», αναφέρει ο Δρ Jonathan Matz, αλλεργιολόγος και ανοσολόγος στο LifeBridge Health στο Μέριλαντ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE