Επίθεση με βιτριόλι: Ευχαριστεί, σοκάρει και συγκινεί η Ιωάννα μέσα από το νοσοκομείο

Επίθεση με βιτριόλι: Ευχαριστεί, σοκάρει και συγκινεί η Ιωάννα μέσα από το νοσοκομείο

Πάνω από ένα χρόνο, για την ακρίβεια 13 μήνες η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία για επεμβάσεις μετά από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι από την 35χρονη Έφη Κ. στην Καλλιθέα.

Πρόσφατα μπήκε ξανά στο Θριάσιο νοσοκομείο για το όγδοο χειρουργείο με την επέμβαση να διαρκεί τέσσερις περίπου ώρες. Η νεαρή κοπέλα που όλο αυτό το διάστημα δίνει τη δική της μάχη, παραμένει στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται και μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείο.

Στην ανάρτηση αυτή, η Ιωάννα δείχνει για πρώτη φορά μέρος του χεριού της με τα σοβαρά εγκαύματα που έχει υποστεί και σοκάρει δείχνοντάς το μέγεθος των πληγών που έχει αφήσει το καυστικό υγρό στο σώμα της. «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη» ήταν το μήνυμα με το οποίο η Ιωάννα συνόδευσε τη φωτογραφία της.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE