Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Όχημα συγκρούστηκε με scooter – Σε κρίσιμη κατάσταση 54χρονη
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γυναίκα ηλικίας 54 ετών, τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία.
Αναφερόμενος στην πραγματοποίηση της τηλεδιάσκεψης, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, επεσήμανε χθες σε γραπτή του δήλωση πως σε αυτήν θα συμμετέχουν, επίσης, η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, και οι διαπραγματευτές των δύο πλευρών, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Εργκιούν Ολγκούν.
Χθες τα Ηνωμένα Έθνη στην Κύπρο ανακοίνωσαν την επίτευξη συμφωνίας για εκ νέου άνοιγμα όλων των οδοφραγμάτων από τις 4 Ιουνίου με την προσκόμιση προς το παρόν για όσους θα διέρχονται από αυτά αρνητικού τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου ή PCR 7 ημερών.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις