Ενώπιον δικαστηρίου τρία πρόσωπα για πρόκληση ανησυχίας και ζημιών στο γραφείο ΥΚΕ Πολεμιδιών

Ενώπιον δικαστηρίου τρία πρόσωπα για πρόκληση ανησυχίας και ζημιών στο γραφείο ΥΚΕ Πολεμιδιών

Με κατηγορίες για πρόκληση ανησυχίας και κακόβουλης ζημιάς οδηγούνται αύριο στο δικαστήριο τρεις αιτητές ασύλου, οι οποίοι συνελήφθηκαν το πρωί στο Γραφείο Υπηρεσιών Κοινωνικών Υπηρεσιών στα Πολεμίδια, όταν ένας εξ αυτών προκάλεσε ζημιές και απείλησε λειτουργούς.

 
Το περιστατικό, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί, όταν 23χρονος αλλοδαπός έφτασε στο χώρο ζητώντας να εισέλθει στα γραφεία και απαιτώντας να του δοθεί σε μετρητά το βοήθημα που λαμβάνει από το κράτος.
 
Αφού έσπασε με κλωτσιά το τζάμι της εισόδου και έχοντας ο ίδιος τραυματιστεί, προχώρησε στον 2ο όροφο όπου άρχισε να προκαλεί ζημιές στη δεύτερη είσοδο, πετυχαίνοντας είσοδο στα γραφεία, ενώ οι λειτουργοί του γραφείου έτρεξαν έντρομοι στο μπαλκόνι.
 
Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Αστυνομίας, που συνέβαλε τον 23χρονο, καθώς και δυο ακόμη αλλοδαπούς, 25 και 36 χρόνων, που άρχισαν επίσης να προκαλούν ανησυχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.