Ανατριχιάζουν τα 'αντίο' στον 21χρονο Ανδρέα – «Εν το εχώνεψα ακόμα ότι έφυες» - ΕΙΚΟΝΕΣ

Ανατριχιάζουν τα 'αντίο' στον 21χρονο Ανδρέα – «Εν το εχώνεψα ακόμα ότι έφυες» - ΕΙΚΟΝΕΣ

Άλλος ένας νέος στα θύματα της ασφάλτου μετά από την τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Ιουνίου, στην Βιομηχανική Ιδαλίου.

Ο 21χρονος Ανδρέας Χριστοδούλου άφησε την τελευταία του πνοή μετά από την σφοδρή σύγκρουση που είχε με όχημα 20χρονου.

Οι φίλοι και η οικογένεια του δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του νεαρού, ενώ μερικοί έγραψαν και αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζοντας τον Ανδρέας ως ένα νεαρό χαμογελαστό και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις παρακάτω:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Αναβαθμίζοντας τις διμερείς σχέσεις σε Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία, οι σχέσεις Κύπρου-Ινδίας μπορούν να περάσουν από τη συνεργασία στη συνδημιουργία, για κοινή ευημερία, ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, σε δηλώσεις του, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, Hyderabad House, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE