ΠΑΡΑ-THEMA

'Πυροβολούν τον υπ. Υγείας' - 'Πάτε καλά Υπουργέ; Τα σκέφτεσαι μόνος σου;'

'Πυροβολούν τον υπ. Υγείας' - 'Πάτε καλά Υπουργέ; Τα σκέφτεσαι μόνος σου;'

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από πλευράς ΠΑΣΙΚΑ και συγκεκριμένα του Φάνου Λεβέντη μετά την ανακοίνωση των νέων χαλαρώσεων που ισχύουν από σήμερα, 4 Ιουνίου 2021.

Μέσω μιας καυστικής ανάρτησης ο Φάνος Λεβέντης εξαπολύει δριμύ κατηγορώ κατά του υπουργού Υγείας σχετικά με το σκεπτικό των χαλαρώσεων που αφορούν το κέρφιου και το διαχωρισμό μεταξύ των κέντρων δεξιώσεων για γάμους και τελετές και όλων των υπόλοιπων χώρων. 

Με έντονες φράσεις όπως 'Τα σκέφτεται μόνος του ή τον συμβουλεύουν άλλοι;' ή 'Δεν προλάβατε να βρείτε τη μπάλα και τη χάνετε πάλι;' η έκρηξη του αρμοδίου του ΠΑΣΙΚΑ όπως μπορείτε να τη δείτε αυτούσια πιο κάτω:

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ ΓΜΤ. Καλημέρα σε όλους .Η απογοήτευση συνεχίζεται .ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥς ΑΓΓΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΙΣΤΑ .ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ .ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ .Διαβάζουμε το νέο διάταγμα του Υπουργού για κυκλοφορία μεχρι τις 3 μετα τα μεσανυκτα και μένουμε με το στόμα ανοικτό. Πραγματικά προσπαθούμε να καταλάβουμε αν τα σκέφτεται μόνος του αυτά η αν το συμβουλέυουν άλλοι . Οι αστοχίες δεν έχουν τελιεωμό . Εκει που πάει να στρώσει κάτι , έρχεται καπάκι κατι αλλο και τα ισοπεδώνει όλα . Τί γίνεται κύριε Υπουργέ .Θα δημιουργείτε κέντρα αναψυχης διαφορετικών ταχυτήτων ; Ποιό έιναι το ώράριο λειτουργίας σήμερα μιας αιθουσας δεξιώσεων και ποιό το ωράριο σε ένα κέντρο αναψυχής που έχει δεξίωση ; και γιατί να εξαιρείται η δεξίωση γάμου και να μην εξαιρείται και όποιαδήποτε άλλη δεξίωση ; και ποιοι έιναι οι γάμοι που εξαιρεούνται ; οι θρησκευτικοί . οι πολιτικοί ; αυτοι των αιρέσεων ; αυτοι του συμφώνου συμβίωσης ; Πάτε καλά Υπουργέ η οποιοιδήποτε σας συμβολεύουν ; δεν προλάβατε να βρείτε λίγο τη μπάλα και την χάνετε παλι !!!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top