Είχε διαρροή υγραερίου κι άναψε τσιγάρο - Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο 35χρονος στην Πάφο

Είχε διαρροή υγραερίου κι άναψε τσιγάρο - Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο 35χρονος στην Πάφο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθη με ασθενοφόρο 35χρονος με σοβαρά εγκαύματα μετά από έκρηξη από βίαια ανάφλεξη υγραερίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες κατόπιν πληροφορίας που λήφθηκε για έκρηξη σε διαμέρισμα στην Πάφο μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επισκέφτηκαν το μέρος. Από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι από την έκρηξη τραυματίστηκε ο ένοικος του διαμερίσματος 35χρονος από την Παλαιστίνη.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός φέρει εκτεταμένα εγκαύματα και μεταφέρθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι η έκρηξη προκλήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος από διαρροή υγραερίου κατόπιν βίαιης ανάφλεξης όταν ο 35χρονος ένοικος προσπάθησε να ανάψει τσιγάρο.

Η σκηνή φρουρείται και εξετάσεις θα επαναρχίσουν με το πρώτο φως της ημέρας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.