Νεκρός στρατιωτικός στη Λευκωσία: Έπεσε κατά λάθος από την ταράτσα

Νεκρός στρατιωτικός στη Λευκωσία: Έπεσε κατά λάθος από την ταράτσα

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Κωνσταντίνος Πασχαλίδης 43 ετών από την Ελλάδα, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Ο άτυχος άνδρας ανέβηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι στην ταράτσα της τετραώροφης πολυκατοικίας επί της λεωφόρου Λάρνακος στην Αγλαντζιά, όπου διέμενε για να επιδιορθώσει την κεραία της τηλεόρασης. Σύμφωνα με την αστυνομία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό, ύψους 23 μέτρων.  

Ο 43χρονος στρατιωτικός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και αργά το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή.

Καταλείπει σύζυγο και δυο παιδιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE