Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στα όρια της Κοινότητας Κλαυδιών

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στα όρια της Κοινότητας Κλαυδιών

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο 5 Ιουνίου, 2021 στις 12:40 μ. εκδηλώθηκε πυρκαγιά, σε περιοχή εντός των ορίων της Κοινότητας Κλαυδιών της επαρχίας Λάρνακας, πλησίον του παλαιού δρόμου μεταξύ της Κοινότητας Κλαυδιών και του Δήμου Δρομολαξιάς.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 13:15, αφού έκαψε 5 δεκάρια με σπαρτά βλάστηση. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τρία άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα και δύο άτομα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται. Παρακαλείται όποιος δει καπνό ή φωτιά να τηλεφωνεί στο 1407 ή στο 112.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE