Τριπλό φονικό στην Ελλάδα - Σκότωσαν ζευγάρι Γάλλων και έναν Έλληνα

Τριπλό φονικό στην Ελλάδα - Σκότωσαν ζευγάρι Γάλλων και έναν Έλληνα

Ανάστατη είναι η Κέρκυρα από το τριπλό έγκλημα που έγινε πριν από λίγο στην περιοχή της Δασιάς, με θύματα ένα ζευγάρι Γάλλων που κατοικούσαν μόνιμα στο νησί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άγνωστος προς το παρόν δράστης φέρεται να είχε στήσει ενέδρα σε έναν παράδρομο της περιοχής και, μόλις είδε το ζευγάρι, άρχισε να πυροβολεί εν ψυχρώ, σκοτώνοντάς τους, άγνωστο για ποιο λόγο!

Στην περιοχή βρίσκονται άνδρες της Αστυνομίας, ωστόσο δεν είχε γνωστό αν ο δολοφόνος έχει συλληφθεί. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκρός είναι και ένας Έλληνας.

Το ξενοδοχείο όπου διέμενε το ζεύγος των Γάλλων έχει περικυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE