Τριπλό φονικό στην Ελλάδα - Σκότωσαν ζευγάρι Γάλλων και έναν Έλληνα

Τριπλό φονικό στην Ελλάδα - Σκότωσαν ζευγάρι Γάλλων και έναν Έλληνα

Ανάστατη είναι η Κέρκυρα από το τριπλό έγκλημα που έγινε πριν από λίγο στην περιοχή της Δασιάς, με θύματα ένα ζευγάρι Γάλλων που κατοικούσαν μόνιμα στο νησί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άγνωστος προς το παρόν δράστης φέρεται να είχε στήσει ενέδρα σε έναν παράδρομο της περιοχής και, μόλις είδε το ζευγάρι, άρχισε να πυροβολεί εν ψυχρώ, σκοτώνοντάς τους, άγνωστο για ποιο λόγο!

Στην περιοχή βρίσκονται άνδρες της Αστυνομίας, ωστόσο δεν είχε γνωστό αν ο δολοφόνος έχει συλληφθεί. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκρός είναι και ένας Έλληνας.

Το ξενοδοχείο όπου διέμενε το ζεύγος των Γάλλων έχει περικυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE