Τριπλό φονικό στην Ελλάδα - Σκότωσαν ζευγάρι Γάλλων και έναν Έλληνα

Τριπλό φονικό στην Ελλάδα - Σκότωσαν ζευγάρι Γάλλων και έναν Έλληνα

Ανάστατη είναι η Κέρκυρα από το τριπλό έγκλημα που έγινε πριν από λίγο στην περιοχή της Δασιάς, με θύματα ένα ζευγάρι Γάλλων που κατοικούσαν μόνιμα στο νησί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άγνωστος προς το παρόν δράστης φέρεται να είχε στήσει ενέδρα σε έναν παράδρομο της περιοχής και, μόλις είδε το ζευγάρι, άρχισε να πυροβολεί εν ψυχρώ, σκοτώνοντάς τους, άγνωστο για ποιο λόγο!

Στην περιοχή βρίσκονται άνδρες της Αστυνομίας, ωστόσο δεν είχε γνωστό αν ο δολοφόνος έχει συλληφθεί. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκρός είναι και ένας Έλληνας.

Το ξενοδοχείο όπου διέμενε το ζεύγος των Γάλλων έχει περικυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE