Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που έσβησε στην άσφαλτο στην Λάρνακα

Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που έσβησε στην άσφαλτο στην Λάρνακα

52χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία η πεζή που παρασύρθηκε στον αυτοκινητόδρομο χθες ενω περπατούσε με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς τον Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού, παρά την έξοδο Δρομολαξιάς.

Να υπενθυμήσουμε ότι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 65χρονος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 65χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη και σε νάρκοτεστ με αρνητικό αποτέλεσμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE