Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που έσβησε στην άσφαλτο στην Λάρνακα

Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που έσβησε στην άσφαλτο στην Λάρνακα

52χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία η πεζή που παρασύρθηκε στον αυτοκινητόδρομο χθες ενω περπατούσε με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς τον Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού, παρά την έξοδο Δρομολαξιάς.

Να υπενθυμήσουμε ότι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 65χρονος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 65χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη και σε νάρκοτεστ με αρνητικό αποτέλεσμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE