Στο στούντιο της Αννίτας Πάνια σήμερα ο gay Κύπριος που τάραξε τα νερά με τις δηλώσεις του

Στο στούντιο της Αννίτας Πάνια σήμερα ο gay Κύπριος που τάραξε τα νερά με τις δηλώσεις του

Είχε μονοπωλήσει το τελευταίο διάστημα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Κοινωνικής Δικτύωσης, μετά την ανακοίνωση της πρόθεσης του να παντρευτεί τον αγαπημένο του. Το γαμήλιο γλέντι θα γίνει και μάλιστα παραδοσιακά, όπως δηλώνει, το 2016. Σήμερα θα μιλήσει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια για να μιλήσει για τον γάμο του.

Ο Μάριος Φρίξου, σόκαρε κάποιους, ενώ χειροκροτήθηκε από άλλους, όταν μιλώντας για πρώτη φορά στο Tothemaonline.com, (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) αποκάλυψε ότι πρόκειται να παντρευτεί τον άντρα που αγαπά, στήνοντας μάλιστα ένα παραδοσιακό κυπριακό γλέντι, για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός.

Οι δηλώσεις του έκαναν τον γύρο όχι μόνο της Κύπρου, αλλά και της Ελλάδας, ενώ κέντρισε το ενδιαφέρον και της εκκεντρικής Ελληνίδας παρουσιάστριας, Αννίτας Πάνια.

Η Αννίτα θα φιλοξενήσει σήμερα το απόγευμα στις 5:00 τον Μάριο μέσω Skype στην εκπομπή της «ΑΝΝΙΤΑ GR», του Alpha Ελλάδος.

Σίγουρα η εκπομπή θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού γνωστή για την τρέλα της η Αννίτα, αναμένεται να κάνει μία πικάντικη συζήτηση μαζί με τον Μάριο για όλα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE